Krátké interview s černým koněm číslo jedna. Klapne po zlaté medaili na middlu i na klasice bedna?

17.09.2013 10:03

1. Už tento víkend tě čeká MČR na klasice. Koho ty osobně favorizuješ nejvíce?

Tak určitě Olafa, Beta a Šéďu, to jsou staří harcovníci, kteří už vědí, jak na to.

2. Tak určitě..loňští mistři světa Olaf, Bet a Šéďa..ty zcela jistě na svých stránkách mezi favority zmíní i Béďa. Po sobotním vítězství ale budeš černým koněm závodu a patřit také mezi  favority. Jak vidíš tedy své šance ty?

Pokud se mi podaří zvolit správné tempo a nevyhnít, a pokud se mi podaří bezchybný výkon, tak věřím, že jsem schopný jim trochu zatopit pod kotlem. Vzhledem k tomu, že v roce 2011 jsem byl pátý a loni devátý, tak bych se spokojil s umístěním do první pětky. Ale uvidíme, jak se podaří naladit Vojtovi, Kubátíkovi, Mrázovi, Sosákovi, Chrobákovi a dalším. Je to otevřený souboj. Chytřejší budeme po sobotním semifinále.

3.Na start se postaví i zahraniční repre týmy z Maďarska a Polska. Myslíš, že by jim mohla sednout těžká podložka - borůvčí, kameny,klacky,..prostě ta typicky horská?

Těžko říct, ale celkově je úroveň orientačního běhu v ČR vyšší, takže si myslím, že se na velkou bednu nikdo mimo Čechy nepostaví.

4. A na závěr ještě jedna otázka. Prozradíš nám, jak doladíš formu, jak proběhne tvá závěrečná příprava? Jestli nejsem teda až příliš zvědavá..

Jelikož jsem si trošku natáhl zadní stehenní sval na pravé noze, tak budu především odpočívat. V posledním týdnu už stejně nic nedoženeš. O víkendu se ukáže, jak se kdo poctivě připravoval především v letní, ale i v zimní objemové přípravě.

Díky za rozhovor, přeji, ať klapne minimálně ta velká bedna, a v nejlepším případě, ať k zlaté middlové přibude i  z klasiky jedna. ;-)

Kontakt

Miška Omová

miska.omova@seznam.cz

+420 774 580 464

Vyhledávání

Miška Omová © 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode